Volontärsposter under Forsränningen

Flottvaktsvolontär
Som flottvakt hjälper du till att vakta flottarna på startområdet nere vid Fyrisån under dagen och natten innan ränningen (29-30 april) efter att de har flyttats ner från byggplatsen. Ni vaktar området tre stycken från 15:00-22:00 och sedan tre stycken 22:00-06:00. Vi ser till att det finns filtar, värmeelement och kärlek så att ni inte fryser. Som tack får du ta del av den fantastiska rännarfrukosten och gratis inträde till champagnegaloppen på Östgöta nation. Kan kombineras med ränning.

Målvolontär
Känner du dig sugen på att se hur flottarna klarat av färden från den bästa platsen; målet? Som målvolontär hjälper du till att pricka av blöta rännare som precis badat i det härliga Fyriså-vattnet, assistera då flottarna tas upp ur vattnet, åka båt och samla cellplast samt hålla ordning i målområdet. Du får också göra en insats kring den nya viktiga punkten: återvinning av flottarna! Sök målvolontär! Som tack får du gratis inträde till champagnegaloppen på Östgöta nation. Kan inte kombineras med ränning.

Mediavolontär 
Är du intresserad av fotografering? Älskar du att fånga ett leende på bild? Vill du vara med och dokumentera snyggaste flotten, största leendet och inte minst Forsränningen 2017? Då är mediavolontär perfekt för dig! Som mediavolontär får du vara med och fånga oförglömliga ögonblick under ränningen! Som tack får du ta del av den fantastiska rännarfrukosten. Kan inte kombineras med ränning.

Ordningsvolontär
Har du tänkt på att det befinner sig ganska många personer längsmed ån under Valborg? Tycker du att det kan bli lite för trångt och stökigt ibland? Kanske är du en av dem som brinner för ordning och reda? Då borde du söka ordningsvolontär! Då kommer du få hjälpa SÄK att hålla området kring ån säkert genom att t.ex hålla uppsikt över trafikerade övergångsställen, eller kontrollera avspärrningarna längsmed Fyris. Som tack får du gratis inträde till champagnegaloppen på Östgöta nation. Kan inte kombineras med ränning.

Startvolontär
Vill du vara först med att se flottarna på Valborg, medan de fortfarande är intakta? Som startvolontär får du pricka av rännarna och dela ut nummerlappar, hjälpa till att ställa fram och dela ut rännarfrukosten samt hålla ordning i startområdet. Som tack får du gratis inträde till champagnegaloppen på Östgöta nation. Kan inte kombineras med ränning.

Säkvolontär
Det låter ju ändå lite farligt att åka ned för ån på en bit cellplast, eller hur? Som säkvolontär hjälper du att se till att Forsränningen blir både rolig och säker! Det gör du framförallt genom att hjälpa dykarna att räkna rännare efter fallen och kommunicera med flottarna vid flottparkeringen. Som tack får du gratis inträde till champagnegaloppen på Östgöta nation. Kan inte kombineras med ränning.

VIP-volontär
Kanske den lyxigaste volontärsposten! Som VIP-volontär hjälper du till på det exklusiva VIP-området under Forsränningen med stans bästa utsikt mot forsen och Kvarnfallet! Ni hjälper till med att se till att bara behöriga kommer in och ser även till så att alla på VIP-området är nöjda och glada genom att exempelvis se till så att de får mat och dricka.
 Som tack får du gratis inträde till champagnegaloppen på Östgöta nation. Kan inte kombineras med ränning.

Uppdaterad: 27 mars, 2017