Volontärsposter under Forsfestivalen

Aktvolontär

Vill du vara i händelsernas centrum? Gillar du att styra upp aktiviteter? Eller vill du bara ha kul och se till att alla andra på Forsfestivalen har det också? Då är Aktvolontär något för dig! Som Aktvolontär hjälper du Akt med de aktiviteter som finns på området. Det kan innebära allt från att hjälpa till med säkerhet vid aktiviteterna, göra sockervadd och att vara i Loungetältet till att vara en hjälpande hand vid Forsfighten. Att vara rännare och Aktvolontär samtidigt är inga problem!

Ankvolontär

Är du expert på att måla ansikten eller är du också lite barnslig som Ank och vill plocka fram den sidan för en dag? Då är ankdagsvolontär något för dig! Under Ankdagen den 22 april kommer det vara fullt med glada barn på aktivitetsområdet och som ankdagsvolontär ser du till att alla dessa besökare har det roligt genom att hjälpa Ank med alla aktiviteter, såsom att hjälpa till vid såpbubblestationen, måla ansiktsmålningar och/eller vakta hoppborgen! Så plocka fram ditt bästa humör och sök ankvolontär! Kombineras enkelt med ränning.

Flyttvolontär  – OBS den 29 april

Som flyttvolontär arbetar ni på kvalborg, den 29 april. Vi kommer att hålla till vid Eddaspången som är startområdet. Arbetsuppgifterna är att lasta ur flottarna och placera dem längs ån samt rigga startområdet med tält och flytbryggor.

Mediavolontär

Är du intresserad av fotografering? Älskar du att fånga ett leende på bild? Vill du vara med och dokumentera Ankdagen, Forsfestivalen och inte minst Forsränningen 2018? Då är mediavolontär perfekt för dig! Som mediavolontär får du vara med och fånga oförglömliga ögonblick under ränningen och fota Forsfestivalens olika event! Som tack får du chansen att delta i en volontärsittning! Kan kombineras med ränning.

Nattvolontär

Känner du att en cykeltur till Ångströms campus det första som sker på morgonen inte är livets höjdpunkt? Drömmer du om att spendera en vårnatt på Festivalområdet? Vilken tur för dig, Rodd har lösningen på problemet. Sök nattvolontär under Forsfestivalen och hjälp Rodd att hjälpa dig!

Som nattvolontär är din uppgift att vakta det stora serveringstältet en natt, på Festivalområdet, tillsammans med en volontärskompis. På plats kommer det finnas detektorer som varnar vid rörelse utanför tältet. Om ni skulle märka något konstigt under volontärspasset är det bara att ringa på Rodd, säkerhetsvakter eller polis. Arbetet går att kombinera med att ränna

Tältvolontärer

Musik, bra häng, underhållning, mat och sol i all ära! Men vad vore en Forsfestival utan tält? Rodd behöver DIN hjälp med att resa tälten, hjälp Rodd; bli tältvolontär! Som tältvolontär hjälper du Rodd och Forskå att rigga upp tältet på området under någon av Festivalens uppriggningsdagar.

Prylvolontär

Brinner du för att använda verktyg och blanda färg? Känner du extra ansvar i att hålla byggområdet rent och fint? Vill du vara en viktig del i att upprätta hålla Forsränningens miljömärkning? Sök då Prylvolontär! I denna roll får du lite extra auktoritet när det gäller rännarnas behov av flottmaterial och renhållningen av byggområdet - och så får du ju hänga på byggområdet med oss! P.S. du kan ränna även om du är prylvolontär.

Pubvolontär

Tänk att få laga schysst käk tillsammans med ett skönt gäng. Om du liksom Pub tycker att det här låter grymt tilltalande, vill Pub att du söker Pubvolontär! Som Pubvolontär får du hacka, steka, grilla och servera mat till glada och hungriga besökare av Forsfestivalen. Detta gör du tillsammans med ett gäng andra engagerade kårmedlemmar. Vare sig om du har flera års erfarenhet eller precis upptäckt tjusningen med matlagning, är du varmt välkommen att söka. Det är en väldigt bra erfarenhet inför framtiden, men det är även en möjlighet att få träffa nya härliga människor! Eftersom Pubvolontärer endast jobbar under festivalen så går det självklart att kombinera med ränning.

Tveka inte, kom och häng med Pub i köket/kökstältet, sök Pubvolontär!

Kökschefsvolontär

Har du spenderat otaliga timmar i Uthgårds kök? Är du en fena när det kommer till matlagning? Eller har du bara naturlig fallenhet när det kommer till att leda en grupp? Då vill Pub a.k.a. vår livsmedelsansvarig att du söker kökschefsvolontär! Som kökschefsvolontär är det du som delegerar Pubvolontärer och driver det arbete som sker i köket/kökstältet under festivalen. Kökschefen och tältchefen fungerar som Pubs högra och vänstra hand och det är primärt däremellan kommunikationen kommer att ske via komradio (hur kul?!). Detta arbete är meriterande, utmanande och det är en fantastisk möjlighet att få jobba med och träffa nya härliga människor.  Eftersom kökschefsvolontärer endast jobbar under festivalen så går det självklart att kombinera med ränning.

Tveka inte, kom och häng med Pub i köket/kökstältet, sök Kökschefsvolontär!

Tappvolontär

Sök Tappvolontär om du vill testa på att stå bakom baren för första gången eller om du är erfaren öltappare som bara vill ha riktigt kul. Alla är lika välkomna. Som Tappvolontär kommer du vara med om att genomföra årets Forsfestival genom att servera dryck till törstiga flottbyggare och festivalbesökare. Det blir nice! Detta volontärande kan enkelt kombineras med att ränna.

Barchef

Har du arbetat en del i bar och vill hjälpa till extra mycket? Då är posten som Barchef för dig! Häng med Tapp och få en extra insikt i vad som faktiskt pågår bakom baren under en dag. Som Barchef får du även en gyllene chans att öva på dina ledaregenskaper, då du kommer att vara lite ansvarig för de Tappvolontärer som arbetar under ditt pass. Så häng med! Det blir nice! Detta volontärande kräver att du är anmäld som utskänkare inom UTN (kommer att kontrolleras). Detta volontärande kan lätt kan enkelt kombineras med att ränna.  

Har du frågor om volontärsposterna, hör av dig till [email protected] 

Uppdaterad: 24 mars, 2019