Volontärsposter under Forsfestivalen

Aktvolontär
Nu har du chansen att vara Aktivitetsvolontär under Forsfestivalen 2017, det är någonting du inte vill missa! Häng i solen och se till att festivalens besökare kan uppleva aktivitetsområdets alla attraktioner. Som Aktvolontär finns det mycket roligt att göra. Att hjälpa deltagarna att klättra SÄKert under Drickabacksklättringen, se över Hoppborgen och Gladiatorn, göra och dela ut sockervadd är bara ett fåtal av exempel du kan få göra under festivalen! Kan kombineras med ränning.

Ankvolontär 
Är du expert på att måla ansikten eller hoppar du högst i hoppborgen? Då är ankdagsvolontär något för dig! Under Ankdagen den 23 april kommer det vara fullt med glada barn på aktivitetsområdet och som ankdagsvolontär ser du till att alla dessa besökare har det roligt genom att hjälpa Ank med alla aktiviteter. Så plocka fram ditt bästa humör och sök ankvolontär! Kan kombineras med ränning.

Flyttvolontär  – OBS den 29 april
Flottarna behöver hjälp att ta sig från byggområdet till startområdet! Till detta behöver vi hjälp som kan infinna sig vid startområdet och ta emot transporten, lasta av flottarna och ställa upp dem i fina led för den storslagna morgondagen. Flytten sker på förmiddagen den 29:e april och tar ungefär 4 timmar. Det kräver fysiskt arbete att klättra upp på lastbilen och lyfta ner flottarna för att sedan ställa ut dem på rätt plats vid startområdet. Kan kombineras med ränning.

Mediavolontär 
Är du intresserad av fotografering? Älskar du att fånga ett leende på bild? Vill du vara med och dokumentera Ankdagen, Forsfestivalen och alla event därikring? Då är mediavolontär perfekt för dig! Som mediavolontär får du vara med och fånga oförglömliga ögonblick under Forsfestivalens olika event! Kan kombineras med ränning.

Nattvolontär
Känner du att det är för långt till Ångström campus eller helt enkelt känner att du inte får nog av att vara där, enbart under dagtid? Hurra, Rodd har räddningen! Rodd söker nattvolontärer till Forsfestivalen. Som nattvolontär är din uppgift att sova i det stora tältet på området, tillsammans med en till volontär. Det kommer finnas en rörelsedetektor över området som larmar, så om något skulle verka fel så är det bara att ringa på Rodd, säkerhetsvakter eller polisen. Kan kombineras med ränning.

Prylvolontär
Brinner du för att använda verktyg och blanda färg? Bankar ditt hjärta lite extra hårt när du hör orden hammare, pensel och lim? Känner du extra ansvar i att ta hand om skrot? Sök då Prylvolontär! I denna roll får du lite extra auktoritet när det gäller rännarnas behov av flottmaterial och allt därtill - och så får du ju hänga på byggområdet med oss! Kan kombineras med ränning.

Pubvolontär
Tycker du att det är roligt att laga mat? Vill du lära känna nya personer, testa på att vara engagerad eller att glassa vid grillen? Då är pubvolontär någonting för dig! Som pubvolontär hjälper du till att grilla, preparera och servera maten som säljs under forsfestivalen. Du jobbar tillsammans med ett gäng andra engagerade, kanske hittar du en ny vän? Fundera inte, sök pubvolontär! Kan kombineras med ränning.

Tappvolontär
Sök Tappvolontär om du vill testa på att stå bakom baren för första gången eller om du är erfaren öltappare som bara vill ha riktigt kul. Alla är lika välkomna. Som Tappvolontär kommer du vara med om att genomföra årets Forsfestival genom att servera dryck till törstiga flottbyggare och festivalbesökare. Det blir nice! Kan kombineras med ränning.

Uppdaterad: 27 mars, 2017