Volontärsposter under Forsfestivalen

Aktvolontär
Vill du vara i händelsernas centrum? Gillar du att styra upp aktiviteter? Eller vill du bara ha kul och se till att alla andra på Forsfestivalen har det också? Då är Aktvolontär något för dig! Som Aktvolontär hjälper du Akt med de aktiviteter som finns på området. Det kan innebära allt från att hjälpa till med säkerhet vid aktiviteterna, göra sockervadd och att vara i Loungetältet till att vara en hjälpande hand vid Forsfighten. Att vara rännare och Aktvolontär samtidigt är inga problem!

Ankvolontär
Är du expert på att måla ansikten eller hoppar du högst i hoppborgen? Då är ankdagsvolontär något för dig! Under Ankdagen den 22 april kommer det vara fullt med glada barn på aktivitetsområdet och som ankdagsvolontär ser du till att alla dessa besökare har det roligt genom att hjälpa Ank med alla aktiviteter, såsom att hjälpa till vid såpbubblestationen, måla ansiktsmålningar och/eller vakta hoppborgen! Så plocka fram ditt bästa humör och sök ankvolontär! Enkelt att kombineras med ränning.

Flyttvolontär  – OBS den 29 april
Flottarna behöver hjälp att ta sig från byggområdet till startområdet! Till detta behöver vi hjälp som kan infinna sig vid startområdet och ta emot transporten, lasta av flottarna och ställa upp dem i fina led för den storslagna morgondagen. Flytten sker på förmiddagen den 29:e april och tar ungefär 4 timmar. Det kräver fysiskt arbete att klättra upp på lastbilen och lyfta ner flottarna för att sedan ställa ut dem på rätt plats vid startområdet. Kan kombineras med ränning.

Kökschefsvolontär
Har du koll på Uthgårds kök eller är du en naturlig ledare? Vill du ledsaga studenter i matlagningens fantastiska värld, prova på och visa dina ledaregenskaper och framför allt träffa en massa nya människor? Då är kökschefsvolontär något för dig! Som kökschefsvolontär är du Pubs högra hand i Uthgårds-köket och uppe i festivaltältet. Detta medför ett större ansvar då DU kommer styra ett av köken och se till att allt flyter på. Kan kombineras med ränning.

Tappvolontär
Sök Tappvolontär om du vill testa på att stå bakom baren för första gången eller om du är erfaren öltappare som bara vill ha riktigt kul. Alla är lika välkomna. Som Tappvolontär kommer du vara med om att genomföra årets Forsfestival genom att servera dryck till törstiga flottbyggare och festivalbesökare. Det blir nice! Detta volontärande kan enkelt kombineras med att ränna.

Mediavolontär
Är du intresserad av fotografering? Älskar du att fånga ett leende på bild? Vill du vara med och dokumentera Ankdagen, Forsfestivalen och inte minst Forsränningen 2018? Då är mediavolontär perfekt för dig! Som mediavolontär får du vara med och fånga oförglömliga ögonblick under ränningen och fota Forsfestivalens olika event! Som tack får du chansen att delta i en volontärsittning! Kan kombineras med ränning.

Nattvolontär
Kan du inte få nog av Forsfestivalen utan vill hänga där dygnet runt? Är du en inbiten nattuggla och är van vid att vrida på dygnet? Oavsett om du svarade ja eller nej på dessa frågor har Rodd lösningen till alla dina problem! Gör det rätta valet och sök nattvolontär under Forsfestivalen! Som nattvolontär är din uppgift att sova en natt i det stora tältet tillsammans med en volontärkompis. Ert jobb är att hålla koll och se till att ingenting underligt sker på området. Till er hjälp har ni en rörelsedetektor som larmar så fort den känner av rörelse utanför tälten. Om ni märker något konstigt är det bara att ringa Rodd, säkerhetsvakter eller polisen och förklara situationen. Arbetet går att kombinera med att ränna.

Prylvolontär
Brinner du för att använda verktyg och blanda färg? Känner du extra ansvar i att hålla byggområdet rent och fint? Vill du vara en viktig del i att upprätta hålla Forsränningens miljömärkning? Sök då Prylvolontär! I denna roll får du lite extra auktoritet när det gäller rännarnas behov av flottmaterial och renhållningen av byggområdet - och så får du ju hänga på byggområdet med oss! P.S. du kan ränna även om du är prylvolontär.

Pubvolontär
Gillar du mat? Tycker du om att laga mat tillsammans med andra? Vill du få nya vänner, testa på att engagera dig inom kåren eller bli en mästare på att grilla? Då är pubvolontär någonting för dig! Som pubvolontär hjälper du till att förbereda, grilla och servera maten som säljs under Forsfestivalen. Du jobbar tillsammans med ett gäng andra engagerade! Fundera inte, sök nu! Kan kombineras med ränning.

Har du frågor om volontärsposterna, hör av dig till [email protected] 
Uppdaterad: 27 februari, 2018