Volontär

Hejhejhej!!! Du har nu hittat fram till den allra största av alla skattkistor som gömmer sig där ute på webben, nämligen all information du behöver för att söka volontär till Forsränningen, Forsfestivalen och Αnkdagen! Utan just din hjälp skulle inget av det här vara möjligt att genomföra!

Som volontär kan man hjälpa till med allt från att laga mat, hålla i aktiviteter, vakta tältet om natten, hiva upp rännare ur ån osv. Du kommer givetvis inte jobba hela veckan utan kommer få välja själv när du jobbar och passens längd kan variera. Samtliga volontärsposter som går att söka finns beskrivna i sidomenyn. Är det så att du inte känner dig riktigt säker på vilken post du vill söka? Frukta inte, du kan söka flera! Det finns även möjlighet att kombinera många volonärsposter om du vill prova på fler än en.

Som volontär har du möjlighet att prova på något du aldrig gjort tidigare, samtidigt som du har superkul under tiden. Att vara volontär ger dig inte bara en bra merit på CV:t  utan är också ett utmärkt sätt att träffa nya härliga människor vänner. Om inte det räcker så kan du alltid skryta med att du varit delaktig i arrangemanget av Sveriges största vattenbaserade studentevenemang!

Som ett litet tack för att du hjälper till med att förverkliga detta kommer du och alla andra volontärer få möjlighet att delta i en tacksittning i volontärernas ära.

Känner du dig sugen att vara med så kommer volontärsanmälan att öppna i mars. Håll utkik här på sidan eller på 

Uppdaterad: 15 december, 2017