Volontär

Hej där! Letar du efter information för att söka volontär till Forsränningen, Forsfestivalen och Ankdagen 2019? Då har du hittat helt rätt!

Som volontär kan man hjälpa till med allt från att laga mat, hålla i aktiviteter, vakta tältet om natten, hiva upp rännare ur ån och massvis med andra saker. Du kommer givetvis inte jobba hela veckan utan kommer få välja själv när du jobbar och passens längd kan variera. Det finns mer information om varje volontärspost i den fina sidomenyn till vänster.
Är det så att du inte känner dig riktigt säker på vilken post du vill söka? Frukta inte, du kan söka flera! Det finns även möjlighet att kombinera många volonärsposter om du vill prova på fler än en.

Som volontär har du möjlighet att prova på något du aldrig gjort tidigare, samtidigt som du har superkul under tiden. Att vara volontär ger dig inte bara en bra merit på ditt CV utan är också ett superbra sätt att träffa nya härliga vänner. Om inte det räcker så kan du alltid skryta med att du varit delaktig i arrangemanget av Sveriges största vattenbaserade studentevenemang!

Som tack för att du hjälper till med att förverkliga detta kommer du och alla andra volontärer få möjlighet att delta i en tacksittning på NATION i volontärernas ära. Du får också ett superfräsigt volontärsmärke att fästa på din sektionsklädsel eller annat för att skylta med hur duktig du varit!

Känner du just nu “Wow jag vill verkligen vara volontär!” Då bör du definitivt söka! Anmälan är öppen från söndagen 10 mars till och med onsdagen 27 mars. Ta chansen!

Två volontärsutbildningar kommer hållas för alla volontärer. En på svenska måndagen 8 april kl 17.30 i Siegbahnssalen på Ångström och en på engelska 9 april samma tid, samma plats. Vilken du väljer att gå på är frivilligt men det är obligatoriskt att gå på en av dem

Om du har frågor om någon post eller om volontärer i allmänhet, tveka inte att slänga iväg ett mejl till vår volontärsansvarig, Linnea Palmqvist

E-post: [email protected]

 

Uppdaterad: 7 februari, 2019