Volontär

Hallå där!! Du har nu hittat fram till den allra största av skattkistor som gömmer sig där ute på webben, nämligen all information du behöver för att söka volontär till Forsränningen, Forsfestivalen och Αnkdagen! Utan just din hjälp skulle inget av det här vara möjligt att genomföra!

Som volontär kan man hjälpa till med allt från att laga mat, hålla i aktiviteter, vakta tältet om natten, hiva upp rännare ur ån osv. Du kommer givetvis inte jobba hela veckan utan kommer få välja själv när du jobbar och passens längd kan variera. Samtliga volontärsposter som går att söka finns beskrivna i sidomenyn. Är det så att du inte känner dig riktigt säker på vilken post du vill söka? Frukta inte, du kan söka flera! Det finns även möjlighet att kombinera många volonärsposter om du vill prova på fler än en.

Som volontär har du möjlighet att prova på något du aldrig gjort tidigare, samtidigt som du har superkul under tiden. Att vara volontär ger dig inte bara en bra merit på CV:t  utan är också ett utmärkt sätt att träffa nya härliga vänner. Om inte det räcker så kan du alltid skryta med att du varit delaktig i arrangemanget av Sveriges största vattenbaserade studentevenemang!

Som ett litet tack för att du hjälper till med att förverkliga detta kommer du och alla andra volontärer få möjlighet att delta i en tacksittning i volontärernas ära. Du får också ett superfräsigt volontärsmärke att fästa på din sektionsklädsel eller annat för att skylta med hur duktig du varit!

Känner du dig sugen att vara med så kommer volontärsanmälan vara öppen från och med måndagen den 12 mars till och med söndagen den 25 mars. Missa inte chansen!

Två volontärsutbildningar kommer hållas. En på svenska måndagen 9 april kl 17.30 i Siegbahnssalen på Ångström och en på engelska 10 april samma tid, samma plats. Vilken du väljer att gå på är frivilligt. Om du har frågor om någon post eller om volontärer i allmänhet, tveka inte att slänga iväg ett mejl till [email protected] 

Uppdaterad: 29 mars, 2018