The Wrecked Raft

Äntligen är Forsfestivalen tillbaka!! En härlig vecka med flottar, aktiviteter, och god mat och dryck. Skippa matlådan, kom till området och ta del av det vi har att erbjuda. Pub och Tapp har fixat ett varierat mat- och dryckesutbud som får er att bli mätta och otörstiga under hela festivalen.

Alla dagar under festivalen är du välkommen att besöka puben The Wrecked Raft. På menyn hittar du bland annat burgare och wraps för alla, vare sig du är köttätare, vegetarian eller vegan. Till efterrätt så kommer du självklart kunna beställa den fantastiska kladdkakan. De kvällar vi har öppet till 01 serverar vi burgare hela kvällen och självklart finns det diverse dryck att beställa i baren.

Så kom förbi på lunchen, när du har en paus i föreläsningen eller om du har en ledig dag och njut av vårt fina utbud ute i den härliga vårsolen. Passa även på att hänga på området och testa Akts aktiviteter under dagen och på kvällen kan du ta dig till tältet för att se vilken grym underhållning Röj har ordnat.

Vi ses i The Wrecked Raft!!

 

Uppdaterad: 10 februari, 2017