The Bar of Fame

Äntligen är Forsfestivalen tillbaka!! En härlig vecka med flottar, aktiviteter, och god mat och dryck. Skippa matlådan, kom till området och ta del av det vi har att erbjuda. Pub och Tapp har fixat ett varierat mat- och dryckesutbud som får er att bli mätta och otörstiga under hela festivalen.

Under hela festivalveckan är du välkommen till att besöka puben Bar of Fame! Ät dig mätt här under hela veckan eller kanske ta en fika om du känner för det! På menyn hittar du bland annat hamburgare, wraps och annat kul, oavsett om du är vegan, vegetarian eller köttätare kommer det definitivt att finnas något just för dig! Eller vad sägs om en dessert? De kvällar vi har öppet till 01 serverar vi burgare hela kvällen. Passa även på att släcka törsten från någon av Tapps välfyllda kylar, här finns garanterat något som passar alla i smaken.

Om du känner för lite extra avkoppling så kan du besöka vårt loungetält. Här kan du hänga i sofforna, ta en drink eller varför inte samla ihop kompisgänget för lite sällskapsspel mitt i allt plugg.

Så kom förbi på lunchen, när du har en paus i föreläsningen eller om du har en ledig dag och njut av vårt fina utbud ute i den härliga vårsolen. Passa även på att hänga på området och testa Akts aktiviteter under dagen och på kvällen kan du ta dig till tältet för att se vilken grym underhållning Röj har ordnat.

Vi ses i  Bar of Fame!!

 

Uppdaterad: 9 april, 2018