Uppsala teknolog- och naturvetarkår

Uppsala teknolog- och naturvetarkår, bäst på Valborg sedan 1975!

För 44:e gången går Forsränningen av stapeln den 30 april 2018 som en del av det numera klassiska Valborgsfirandet i Uppsala, arrangerat av Uppsala teknolog- och naturvetarkår.

För 44:e året i rad går Forsränningen av stapeln den 30 april 2018 som en del av det numera klassiska Valborgsfirandet i Uppsala, arrangerat av Uppsala teknolog- och naturvetarkår. Klockan 10.00 går startskottet och därefter kan 120 flottar, designade av rännarna själva, beskådas från Fyrisåns kant. Forsränningen, som är ett av Sveriges största studentarrangemang, är dock bara finalen. Från den 21 till 28 april arrangeras Forsfestivalen på campusområdet Ångströmlaboratoriet. Under festivalen bygger rännarna sina flottar och roar sig på aktivitetsområdet och i pubtältet med övriga besökare. Andra dagen på Forsfestivalen, 22 april, arrangeras Ankdagen. Då förvandlas festivalområdet till ett lekland för hela familjen, vars förtjänst går oavkortat till välgörande ändamål.

Så oavsett om du är student, förälder, pensionär eller barn, kom förbi Forsfestivalen och Forsränningen, det finns något för alla! Välkomna!

Nyheter

Välgörenhetsflotte

10 april, 2018
Gör en god gärning! - delta i Forsränningen 2018!

Flottanmälan

12 februari, 2018
Nu är det mindre än en timme innan anmälan till Forsränningen 2018 öppnar. Detta år kommer att bli minst lika roligt som förra, så ta chansen att anmäla dig nu direkt. Gå in på: anmalan.forsranningen.utn.se

Forsränningen 2018 - ett Miljömärkt Event

8 februari, 2018
Vi är väldigt glada att berätta att Forsränningen 2018 nu är ett Miljömärkt Event, diplomerat av stiftelsen Håll Sverige Rent!

Prenumerera på UTN