Uppsala teknolog- och naturvetarkår

Uppsala teknolog- och naturvetarkår, bäst på Valborg sedan 1975!

För 44:e gången går Forsränningen av stapeln den 30 april 2018 som en del av det numera klassiska Valborgsfirandet i Uppsala, arrangerat av Uppsala teknolog- och naturvetarkår.

Forsränningen, som är ett av Sveriges största studentarrangemang, är dock bara finalen. Från den 21 till 28 april arrangeras Forsfestivalen på campusområdet Ångströmslaboratoriet. Under festivalen bygger rännarna sina flottar och roar sig på aktivitetsområdet samt i The Wrecked Raft med övriga besökare. Mitt under Festivalen, 22 april, arrangeras även Ankdagen, där festivalområdet förvandlas till ett lekland för hela familjen, vars förtjänst går oavkortat till välgörande ändamål.

Så oavsett om du är student, förälder, pensionär eller barn, kom förbi Forsfestivalen och Forsränningen, det finns något för alla! Välkomna!

Nyheter

Idag invigs Forsfestivalen 2017!

21 april, 2017
Kom förbi Ångströmlaboratoriet och häng med oss på Forsfestivalen från 17:00 ikväll.

Nu är det dags att söka till volontär!

27 mars, 2017
Volontärssöket har öppen till och med 7 april 23:59.

Pressmeddelande: Forsränningen - ett miljömärkt event

20 mars, 2017
Uppsala teknolog- och naturvetarkår presenterar stolt: Forsränningen - ett miljömärkt event. I samarbete med Uppsala kommun bidrar Uppsala teknolog- och naturvetarkår till ett mer hållbart firande. Miljömärkningen inkluderar inte...

Prenumerera på UTN