Uppsala teknolog- och naturvetarkår

Forsränningen - Sveriges största (och flottaste) studentevenemang!

Uppsala teknolog- och naturvetarkår presenterar Forsränningen, en central del av Uppsalas traditionella valborgsfirande den 30 april.

Forsränningen är finalen på Forsfestivalen som äger rum utanför Ångströmslaboratoriet. Den börjar torsdagen 21 april och avslutas torsdagen 28 april. Under festivalen bygger rännarna sina flottar och roar sig på aktivitetsområde och i pubtältet tillsammans med övriga besökare. Under Ankdagen, söndagen 24 april, förvandlas festivalområdet till ett lekland för hela familjen. Förtjänsten från Ankdagen går till välgörande ändamål.

Upplev Uppsalas valborg när den är som bäst: besök Forsfestivalen och Forsränningen. 
Alla är välkomna!

Nyheter

Missa inte chansen att söka till volontär innan 13/4!

Nyhet
3 april, 2016
Är du intresserad av fotografering? Gillar du att laga mat? Verkar det kul att stå i baren? Eller låter en sleepover i tältet med kompisen som en rolig idé? Oavsett vad du är intresserad av så finns en volontärspost för dig!

En andra chans på Flottpuben

7 mars, 2016
Fick du ingen flotte i Internetanmälan eller missade du att söka helt och hållet? Än är det inte för sent!

Sista dagen att anmäla sig till Forsränningen!

4 mars, 2016
Ta chansen att anmäla dig till flottplatslotteriet (innan det är försent!) för att kunna delta i årets Forsränning! Inatt, fredag 4/3 kl 23.59, stänger anmälan och på lördag meddelas vinnarna samt förlorarna via mail.
Prenumerera på UTN