Uppsala teknolog- och naturvetarkår

Flottanmälan 2017 är nu öppen!

Anmälan har öppet till och med 3 mars 23:59 och är öppen för alla.

Peppa alla dina vänner och se till att just ni får en plats till Forsränningen 2017! Klicka HÄR för att komma direkt till anmälan!

Uppsala teknolog- och naturvetarkår, bäst på Valborg sedan 1975!

För 42:a året i rad går Forsränningen av stapeln den 30 april 2017 som en del av det numera klassiska Valborgsfirandet i Uppsala, arrangerat av Uppsala teknolog- och naturvetarkår.

Forsränningen, som är ett av Sveriges största studentarrangemang, är dock bara finalen. Från den 21 till 28 april arrangeras Forsfestivalen på campusområdet Ångströmslaboratoriet. Under festivalen bygger rännarna sina flottar och roar sig på aktivitetsområdet samt pubtältet med övriga besökare. Mitt under Festivalen, 23 april, arrangeras även Ankdagen, där festivalområdet förvandlas till ett lekland för hela familjen, vars förtjänst går oavkortat till välgörande ändamål.

Så oavsett om du är student, förälder, pensionär eller barn, kom förbi Forsfestivalen och Forsränningen, det finns något för alla! Välkomna!

Nyheter

Nedräkningen har börjat

8 februari, 2017
Med 80 dagar kvar till Valborg och Forsränningen så är det dags att börja ladda upp inför den fantastiska Forsfestivalen som har sitt startskott om endast 71 dagar.
Prenumerera på UTN