Uppsala teknolog- och naturvetarkår

Forsränningen - Sveriges största (och häftigaste) studentevenemang!

Uppsala teknolog- och naturvetarkår står varje år som arrangör för Forsränningen som är en del av Uppsalas valborgsfirande den 30 april.

År 2015 är ett extra speciellt år för Forsränningen som fyller hela 40 år! Utöver Forsränningen som är finalen på en dryg veckas aktiviteter anordnas en familjedag, Ankdagen, söndagen den 19 april i Vasaparken och en Forsfestival mellan 22-28 april invid Ångströmslaboratoriet, ett av Uppsala universitets campus. Det bästa är att alla är välkomna och det finns någonting för var och en. Vi hoppas att vi träffar just dig flera gånger under våren, kanske som rännare i Forsränningen eller i pubtältet under Forsfestivalen? Oavsett kan vi lova dig ett par storslagna dagar i slutet på april!

Nyheter

Ankdagen nu på söndag!

16 april, 2015
Nu på söndag den 19 april börjar vi med Ankdagen! Besök oss kl 10 - 16 i Vasaparken!

Forsränningen söker volontärer!

16 mars, 2015
Nu är det dαgs att sökα volontär till Uppsala teknolog- och naturvetarkårs Forsränning! Anmäl dig under Volontärsfliken och var med och gör ett av Sveriges största studentevenemang!

Flottpub

28 februari, 2015
Fick du ingen flotte i Internetanmälan eller missade du att söka helt och hållet? Än är det inte för sent! Klicka här för mer info!
Prenumerera på UTN