Uppsala teknolog- och naturvetarkår

Forsränningen - Sveriges största (och häftigaste) studentevenemang!

Uppsala teknolog- och naturvetarkår står varje år som arrangör för Forsränningen som är en del av Uppsalas valborgsfirande den 30 april.

År 2015 är ett extra speciellt år för Forsränningen som fyller hela 40 år! Utöver Forsränningen som är finalen på en dryg veckas aktiviteter anordnas en familjedag, Ankdagen, söndagen den 19 april i Vasaparken och en Forsfestival mellan 23-28 april invid Ångströmslaboratoriet, ett av Uppsala universitets campus. Det bästa är att alla är välkomna och det finns någonting för var och en. Vi hoppas att vi träffar just dig flera gånger under våren, kanske som rännare i Forsränningen eller i pubtältet under Forsfestivalen? Oavsett kan vi lova dig ett par storslagna dagar i slutet på april!

Nyheter

Flottpub

28 februari, 2015
Fick du ingen flotte i Internetanmälan eller missade du att söka helt och hållet? Än är det inte för sent! Klicka här för mer info!

Anmälan har öppnat!

23 februari, 2015
Igår kväll öppnade Flottsöket för Forsränningen 2015. Ta chansen att vinna en flottplats!! http://anmalan.forsranningen.utn.se/

Campusturnén drar igång!

12 februari, 2015
Nu är det bara 10 dagar kvar till att årets flottar släpps och för att peppa inför flottsläppet kommer Forsränningen att åka på Campusturné! Kom förbi oss mellan 11 och 13, få en kaffe och ta chansen att vinna en flottplats!
Prenumerera på UTN